BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca ‘En Etkin 50 CMO’ listesinde

GÜNDEM 24.09.2022, 11:05 24.09.2022, 14:03
BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca ‘En Etkin 50 CMO’ listesinde

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, ödüllerine bir yenisini daha ekliyor. BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca, DataExpert iş birliğiyle BMI Business School tarafından yürütülen araştırma sonucunda ‘En Etkin 50 CMO’ arasında yer alırken listedeki en genç isim olarak dikkat çekti.

BluTV, ortaya koyduğu yenilikçi yaklaşımlarla kurulduğu günden beri içerik ve pazarlama faaliyetleriyle medya sektörünün önde gelen temsilcisi olan BluTV, çalışmalarıyla ödüllendirilmeye de devam ediyor.

LİSTEDEKİ EN GENÇ CMO OLDU

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini bir araya getiren ‘CMO Summit 2022’, 22 Eylül’de gerçekleştirilen törenle ‘En Etkin 50 CMO’yu ödüllendirdi. CMO başarı kriterlerindeki performanslarının danışma kurulu tarafından incelenmesi ile belirlenen ‘En Etkin 50 CMO’ arasında BluTV CMO’su Merve Naz Atmaca yer alıyor. Atmaca, aynı zamanda ödül kazananlar arasında en genç CMO olarak adını yazdırdı.

SEKTÖRÜN PRESTİJLİ ÖDÜLLERİ BLUTV’YE

BluTV, hayata geçirdiği proje ve stratejilerle son bir yılda 20 ödüle layık görüldü. BluTV’nin geçtiğimiz yıl yayına aldığı ve dünyada ilk kez bir içerikte bulunan ‘Terapi-Yorum’ özelliği ile birçok ödüle layık görülen ‘İlk ve Son’ dizisi, Effie Ödülleri’nde “Medyada Yenilikçilik” alanında Altın Effie ve “Medya, Yayın, Dijital Platformlar” kategorisinde Gümüş Effie’nin sahibi oldu.

Mediacat’in düzenlediği Felis 2021’de Marka Deneyimi ve Aktivasyon Bölümü’nde Büyük Ödül, Medya Bölümü’nde 3, Markalı İçerik ve Eğlence Bölümü’nde 1, Marka Deneyimi ve Aktivasyon Bölümü’nde 1 Felis ve 6 Başarı Ödülü aldı.

Mediacat’in "En Yaratıcı 50" listesinde yer alan BluTV, ‘The Handmaid’s Tale: Protesto’ fragmanıyla “Marka Deneyimi & Aktivasyon” kategorisinde “Düşük Bütçe Büyük Etki” başlığında 1 Felis ve 3 Başarı Ödülü’ne de layık görüldü. BluTV ayrıca; Kristal Elma Ödüleri’nde yine protesto fragmanıyla 1 Kristal ve 1 Büyük Ödül ve Social Media Awards’da Dijital Yayın Platformları kategorisinde 1 Gümüş ödül aldı.

Yorumlar (0)