Dijital platformlar da deprem sonrası yayın akışlarını değiştirdi

GÜNDEM 10.02.2023, 12:16 10.02.2023, 16:10
Dijital platformlar da deprem sonrası yayın akışlarını değiştirdi

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketi sonrası TV kanalları kısa sürede yayın akışını değiştirerek haber ve yardım ağırlıklı yayın yapmaya başlamışlardı. Televizyondaki dizi yayınlarının durmasının ardından dijital platformlar da kendi yayın akışlarında değişikliğe gittiler.

Canlı haber yayınına ağırlık veren GAIN, 8 Şubat'ta başlayacak yeni dizisi Dünya Bu'nun yayınını erteledi.

raninitv'nin haberine göre BluTV, 9 Şubat'ta 2. sezonunu yayınlamaya başlayacağı Bozkır'ı ekrana getirmedi. Ayrıca Çarşamba akşamları yeni bölümleri ekrana gelen Ben Bu Boşluğu Nasıl'ın bu haftaki 4. bölümü de yayınlanmadı.

Exxen, Cuma günleri yayınladığı Konuşanlar'ın ve Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümlerini bu hafta yayınlamadı.

Disney+, 10 Şubat'ta ekrana getireceğini duyurduğu Alice Müzikali'ni yayınlamadı. Müzikal daha önce 27 Ocak'ta ekrana gelecekken ertelenmişti.

Raninitv'nin haberine göre; Deprem suskunluğunu dün yaptığı açıklamayla bozan Netflix ise Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı, üçlemenin ilk filmi olarak ekrana gelecek İyi Adamın 10 Günü'nü şimdilik erteledi. 10 Şubat'ta yayınlanması beklenen filmin yeni tarihiyle ilgili henüz bir duyuru yapılmadı. Benzer şekilde diğer platformların ertelediği yapımların başlangıç tarihleri de henüz kesinleşmedi.

Yorumlar (0)