Gerçek hastalığı korona çıktı!

GÜNDEM 15.04.2021, 09:21 16.04.2021, 09:18
Gerçek hastalığı korona çıktı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşan Burak Sergen, pazartesi akşamı evinde rahatsızlanmış, ve hastanyee kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. 

Burak Sergen'in yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Burak Bey'in iki covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır. Lütfen hassasiyet gösterip yanlış haberler paylaşmayınız." denilmişti. 

Dün oyuncunun son durumuyla ilgili nişanlısı Nihan Ünsal "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Ancak yapım şirketi yaptığı açıklamada Burak Sergen'in koronavirüs sebebiyle hastaneden yattığını belirtti. Med Yapım, oyuncularının sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri aktardı ve "Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen'in kovid sebebiyle 3 gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine Med Yapım ailesi olarak acil şifalar dileriz." dedi. 

Yorumlar (0)