Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den destek

GÜNDEM 10.02.2023, 11:13 11.02.2023, 09:45
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'den destek

Türkiye'yi yasa boğan 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depremleri, 10 ili birden etkiledi. Türkiye'ye felaketi yaşatan deprem nedeniyle çok sayıda bina yıkıldı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan acı haberler gelmeye devam ediyor. Ekiplerin, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalar sürüyor.

ÜNLÜ İSİMLER İLETİŞİME GEÇTİ 

Şarkıcı kimliğinin dışında kurucusu olduğu AHBAP platformu aracılığıyla yaptığı yardımlarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, tüm ülkeyi kahreden depremin ardından; ünlü isimlerin dayanışma ve yardım amacıyla kendisiyle iletişime geçtiğini duyurdu.

Son olarak Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti 400 bin TL bağış yaptı. Diğer isimler ise şöyle Mero 400 bin TL, Danilo Zanna 500 bin TL, Sibel Can 1 milyon TL, Orhan Gencebay 500 bin TL, , Zara, Melek Mosso, Ceylan Ertem, Özgür Can Çoban ve Müge Sözen toplamda 2 milyon TL bağış yaptı.

'AÇIK ARTIRMALARA DEVAM EDİYOR'

Ayrıca Merih Demiral'ın açık artırmaya çıkardığı formalardan da bahseden Levent, "Merih Demiral'ın açık artırmaya koyduğu Cristiano Ronaldo forması ve diğer 2 forma satın alındı. Forma gelirinden elde edilen 5 Milyon TL AHBAP hesaplarına bu sabah yatırıldı. Merih açık artırmalara devam ediyor" diye yazdı.

Yorumlar (0)