İsmail Küçükkaya ve ekibi karantinada!

GÜNDEM 02.11.2020, 13:58 03.11.2020, 09:22
İsmail Küçükkaya ve ekibi karantinada!

FOX'ta Çalar Saat isimli programla izleyici karşısına çıkan gazeteci İsmail Küçükkaya, korona şüphesi nedeniyle karantinada olduğunu bildirmişti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Küçükkaya, perşembe günü test yaptırdığını sonucu beklerken izolasyona girdiğini ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Küçükkaya, depremin ardından bu denli büyük acının yaşandığı günlerde kendi durumundan bahsetmesinin hoş olmadığını belirtirken açıklama yapmaya mecbur olduğunu ifade etti.

İşte Küçükkaya'nın o sözleri: "Aklımız, kalbimiz İzmir'de. Kayıplarımız var, acımız büyük. Arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Enkaz altında kalanlar için dua ediyoruz. Bu şartlarda kişinin kendi durumundan bahsetmesi hoş değil. Kendimi bu duruma düşürmek istemem lakin küçük bir açıklama yapmaya mecburum. Perşembe günü test yaptırdım ve izolasyona girdim. Yaptırdığım covid 19 test sonucum pozitif çıktı. Tedavi sürecim evde devam ediyor.
Semptomlarım ağır seyretmiyor, durumum iyi. Teşekkür ederim. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır ve metanet dilerim."

İsmail Küçükkaya'nın testinin pozitif çıkmasının ardından ekibi de karantinaya alındı, bu süreçte yerine İlker Karagöz’ün ekrana çıkacak. 

Yorumlar (0)