"Medyatik gücümü iyi şekilde kullanmak istiyorum"

GÜNDEM 12.11.2020, 11:51 12.11.2020, 12:40
"Medyatik gücümü iyi şekilde kullanmak istiyorum"

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini, dünyanın en yaratıcı zihinleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen Brand Week Istanbul, üçüncü gününde de farklı konu ve konukları ağırlamaya devam ediyor. Mucize Doktor’un başarılı oyuncusu Taner Ölmez’in de konuk olduğu ve Türkiye’de su meselesinin tartışıldığı oturum ve farklı disiplinlerde ezber bozan kadınlara dikkat çekmek üzere sekizinci kez düzenlenen Fark Yaratan Kadınlar günün en dikkat çekenleri arasındaydı.

Brand Week Istanbul’un üçüncü gününde en önemli konu başlıklarından biri Türkiye’de su meselesiydi. Türkiye’yi bekleyen su krizini ve neler yapabileceğimizi konuşmak üzere Reckitt Benckiser Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar ve oyuncu Taner Ölmez Brand Week Istanbul sahnesindeydi.

Kuyucuk projesinin yüzü Ölmez, projeye dahil olduktan sonra yastığa başını rahat koyduğunu ifade ederek, bir oyuncunun hayatında anlamlı işler yapma meselesine dair şunları söyledi; “Oyunculuk bir adım yukarı çıkıp bir şeyler anlatma meselesi. Bize ve geleceğimize iyi gelecek projelerde olmamız gerekiyor. Ben işimi samimiyetle yapıyorum. Tek sermayem de bu. Medyatik gücümüzü iyi şekilde kullanmak istiyorum. Rol modeller olabiliriz.”

Yorumlar (0)