OGM Pictures, kendi global dağıtım kolunu açıyor

GÜNDEM 12.10.2022, 09:08 12.10.2022, 12:29
OGM Pictures, kendi global dağıtım kolunu açıyor

OGM Pictures, kendi global dağıtım kolunu açmaya hazırlanıyor.

Kanal D International'ın eski genel müdürü Ekin Koyuncu, OGM'de Global Dağıtım ve Ortaklık Müdürü olarak görev alacak. Koyuncu, konuyla ilgili "OGM Pictures 2019'da kuruldu ve kısa zaman içinde hem lineer hem de lineer olmayan alanda Türkiye'nin önde gelen yapımcılarından birisi oldu. Prodüksiyon tarafımız her gün güçlenmeye devam ederken Türkçe ve uluslararası içerikler için kendi global dağıtım şirketimizi de açıyoruz. Amacımız yalnızca kütüphanemizi iddialı yapımlarla genişletmek değil, aynı zamanda dünya genelindeki ortaklarla yeni faaliyet alanları başlatmak," ifadelerini kullandı.

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi projelerin yapımını üstlenen OGM Pictures, son olarak Yalı Çapkını dizisini TV izleyicisiyle buluşturdu. Netflix'le birden çok kez çalışan şirket Atiye, Kağıttan Hayatlar, Yarına Tek Bilet, Geçen Yaz, Yakamoz S-245, Zeytin Ağacı ve Aşıklar Bayramı'nı ekrana taşıdı. Ayrıca Disney+ Türkiye'nin yeni dizisi Ben Gri'nin yapımını da üstleniyor.

Raninitv'nin haberine göre; Sektörde 12 yıldan fazla deneyimi bulunan Ekin Koyuncu, Kanal D International'ın Merkez ve Doğu Avrupa'daki satışlarından sorunluydu. Mayıs 2021'de şirketin yeni genel müdürü olan Koyuncu görevini eylül ayına kadar sürdürdü. Ayrılığın ardından genel müdürlük görevini Selim Türkmen üstlendi.

Yorumlar (0)