Oktay Kaynarca dizi ve film setlerinin durmasına tepki gösterdi!

GÜNDEM 11.02.2023, 14:52 13.02.2023, 12:13
Oktay Kaynarca dizi ve film setlerinin durmasına tepki gösterdi!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Sinema Emekçileri Sendikası “Setler dursun” kampanyası yapıp, çekimlere devam eden dizi ve filmleri tek tek ifşaladı. Bunun üzerine AHBAP ile birikte depremzedelere yardım için aktif rol oynayan Oktay Kaynarca'dan sitem dolu açıklama geldi. 

Oktay Kaynarca; "Sinema Emekçileri Sendikasının yaptığı emrivaki bir tavırla neredeyse parmak sallayarak yaptıkları sözüm ona uyarı mesajları ki “uyarıyoruz, dur durdur” gibi tehdit içeren açıklamalarını şahsım adına rahatsız edici ve anlamsız bulduğumu kendilerini de arayarak bildirdim…

Bizler kendi sorumluluklarımızı biliyoruz ve mümkün olduğunca Ülke şartları doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz. Kaldı ki yine kendi şahsi fikrim olarak,yaptığımız işin her olumsuz durumla ilgili sanki laylaylom bir iş gibi algılatılmasını doğru bulmuyorum.

Her hafta bir bölüm çekimi için muhteşem bir emek ve iş birliği gereken bir organizasyon gerçekleştiriyoruz ve ekonomisini de yönetiyoruz zira bir sette en az 150 200 kişinin de sorumluluğunu yönetmek zorundayız.

Ülkemizin yaşadığı bu korkunç felaketin herkes kadar biz de acısını yaşıyoruz ve yaralarımızı sarmak için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Karavanlarımızı ışık ekipmanlarımızı jenaratörlerimizi bölgeye gönderdik.

Arkadaşlarımız fiziki olarak bölgede hizmet vermekteler. Bu süreçte herkes normal işini sürdürürken setlere ara verme, çalışmama üretmeme emrini vermek bir sendikanın tavrı olmamalı diye düşünüyorum.

Yorumlar (0)