Oktay Kaynarca: "Yüreğine sağlık benim has milletim"

GÜNDEM 11.02.2023, 12:42 11.02.2023, 14:57
Oktay Kaynarca: "Yüreğine sağlık benim has milletim"

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; birçok ilde hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Kurtarma çalışmaları hâlen sürüyor.

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP ile depremzedelere yardım için çalışan Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Kaynarca, "Böyle bir dayanışma örneği, ancak bu topraklara mahsustur. Bütün bir ülke, buna Azerbaycan da dahil, deprem bölgesindekiler kadar acı çekiyor; yürekleri onlarla atıyor, yediklerinden, yataklarından, ısınmaktan utanıyor. Müthiş bir dayanışma örneği bu. Yüreğine sağlık benim has milletim" ifadelerini kullandı.

Telefonda yardım topladılar

Kaynarca, depremin ardından Ahbap Derneği ile birlikte afetzedeler için destek kampanyası başlatan Haluk Levent'e katılmıştı. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı ile telefonda çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla görüşerek yardım organize etmişti.

Yorumlar (0)