"Prestij Meselesi" filmi davasında ortalık karıştı!

GÜNDEM 27.01.2023, 14:23 27.01.2023, 18:06
"Prestij Meselesi" filmi davasında ortalık karıştı!

Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği ve 3 Şubat'ta vizyona girecek 'Prestij Meselesi' için Hilmi Topaloğlu'nun eski eşinden olan oğlu Volkan Topal tarafından filmin yayınlanmasının durdurulması için açılan davada, kardeşler arasında gerginlik yaşandı.

Mahkeme duruşmayı ertelerken davacı Volkan Topal’a kardeşi Okan Topaloğlu, “20 sene sonra film çıkmış piyasaya çıkıyorsun. Babamın kemiklerini sızlatan adam, utanmaz insan’’ dedi. Kırmızıgül, Topaloğlu'nu sakinleşmesi için uyardı.

Adliye önünde soruları yanıtlayan Mahsun Kırmızıgül, ‘’Üzgünüz aile olarak. Keşke hiç buralara gelmeseydi. Ben filmlerimde hiç kimseyi karşıma almam, kimseyi kırmam. Zaten bütün filmlerim özgün ve gerçek hikayelerdir. Biz sadece bu film için yan yana gelmedik. Hilmi abi rahmetli olduktan sonra benim aileden hiçbir zaman bağım kopmadı. 16 Şubat’a ertelendi, filmimiz vizyona girecek. Bizim için önemli olan buydu. Biz Hilmi beyin anısına ve kendisine asla, hiç kimseye zaten saygısızlık yapmam, benim sinemamda böyle bir şey yok. Her ailede vardır, bu ailede de böyle bir ağabey varmış, maalesef ortada yok. 20 yıldır bu aileyle bağını koparmış, bir film yaptık ortaya çıktı. Ona da bir şey diyemeyeceğiz. Bu sadece Hilmi Topaloğlu’nun hikayesi değil, filmi izleyeceksiniz. Mahsun Kırmızıgül’ün, Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in’’ dedi.

"ZEDELENECEK BİR ŞEY YOK"

Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha Topaloğlu açıklamasında, ‘’Senaryoyu biliyordum zaten, doğru onlar, yanlış bir şey yok. Zedelenecek bir şey de yok, yaşanmış bitmiş yani’’ dedi.

Okan Topaloğlu, Mahsun Kırmızıgül’e katıldığını belirterek, filmin vizyona gireceği zaman davacı Volkan Topal’ın piyasaya çıktığını ve şu an babasının kemiklerini sızlattığını söyledi.


Diğer kardeş Gürkan Topaloğlu ise açıklamasında, ‘’Babamla nasıl buluştuklarını, nasıl bir umut yolculuğuna çıktıklarını anlatıyor aslında film. Film tamamen bir kişinin kişisel hayatı değil, ki ben de Mahsun hocayla birlikte çalışıyorum. Diyor ki ‘babama zarar verildi’ babama zarar verilecek bir şeyi ben nasıl çekeyim? Anneme, ağabeyime nasıl kabul ettireyim?’’ ifadelerini kullandı. (İHA)

Yorumlar (0)