Ufuk Bayraktar'a yol kenarında serum takıldı

GÜNDEM 17.02.2023, 15:14
Ufuk Bayraktar'a yol kenarında serum takıldı

Ufuk Bayraktar, depremin ilk saatlerinde çocukluğunun geçtiği Hatay’a giderek, aile bireylerine ve arkadaşlarına yardım etti. Enkazda, gece gündüz demeden arama kurtarma ekipleriyle çalışan oyuncuya, önceki gün bitkin düştüğü için yol kenarında serum takıldı. Sanatçı, “Jandarma, kurumlar, madenciler, belediyeler, gönüllüler, dernekler, STK’lar ve işçiler bu acıyı dindirmek için var gücüyle çabalıyor” dedi.

Milliyet'in haberine göre Bayraktar, “Bizzat içinde yer aldığım 6 kişiyi canlı çıkardık. Bir insanı kurtarmak, inanılmaz bir mutluluk. Çok şükür buraya gelip bir nebze olsa insanlara faydam olduysa, bu en büyük mutluluk. Allah’a şükür ellerim tutuyor” diye konuştu. İstanbul için önlemler alınması gerektiğini de belirten oyuncu, “Eğer önlemler alınmazsa, beni de iki yıl sonra İstanbul’da enkaz altından çıkarabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (2)
No name 1 yıl önce
Çok ılgınc ne ara haberı yapılmış benı de gör diye bağıran haraketler yol kenarında serum yemeler haberını yaptırmalar .Bu adam değilimiydi karısını eskortlarla aldatan itici sevmıyorum bu adamı zorla değil
Nesıme 1 yıl önce
Haberi yapan kim çok merak ettim yada kendi mı yaptırdı kimse gormeyınce yol kenarında serum taktırıp haber yaptırmak