Ercan Kesal "Cebimdeki Ekmek Kırıntıları”nı okuyucuları için imzalayacak

KİTAP 06.01.2023, 12:28
Ercan Kesal "Cebimdeki Ekmek Kırıntıları”nı okuyucuları için imzalayacak

Doktor, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal insana dair bir yolculuğu anlattığı son kitabı için imza gününe katılıyor. Kesal, “Cebimdeki Ekmek Kırıntıları” isimli kitabını 7 Ocak 15:00’de D&R Akasya mağazasında okuyucuları için imzalayacak.

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, yeni yılda da etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. İmza günleri ve kitap lansmanlarıyla yazarları okuyucusuyla buluşturan D&R, bu kez doktor, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal’ın son kitabına ev sahipliği yapacak. Kesal, Kronik Kitap yayınevinden çıkan kitabı için 7 Ocak tarihinde D&R Akasya mağazasında saat 15.00’de okuyucularıyla buluşacak.

Ercan Kesal ‘Cebimdeki Ekmek Kırıntıları’nı anlatırken ‘Bir insan kendi hikâyesinin farkına ancak eyleyerek, eylemde bulunarak varabilir. Bununla beraber insan; bildiği, yapıp ettiği, kurduğu, oluşturduğu, inşa ettiği hikâyeyi başka şeylere oranla çok daha iyi anlar ve ancak kendi hikâyesini anlayan bir insan, bir başkasının hikâyesini anlatabilir. Başkalarının hayatlarına ancak bu şekilde vâkıf olabilir. Kendi acısını fark etmiş bir insan, bu tür bir acıyı deneyimleyen bir başkasını yazabilir, çekebilir, oynayabilir, gösterebilir. Çünkü insanın ilk müracaat öznesi kendisidir’ diyor ve ekliyor:

‘Birazdan okuyacaklarınız, Grimm Masalları’ndaki çocuklar gibi yapayalnız bırakıldığım ormandan tekrar dönebilmek için evime, cebimde sakladığım ekmek kırıntılarından başka bir şey değildir. Bütün derdim eve sağ salim dönebilmek…’

Bir rehber, bir yoldaş olacak olan ‘Cebimdeki Ekmek Kırıntıları’ insana dair hikayeleri anlatan, insana dokunan bir kitap.

Yorumlar (0)