Kızılcık Şerbeti'nden eğitime destek

KİTAP 24.05.2024, 07:31 24.05.2024, 08:25
Kızılcık Şerbeti'nden eğitime destek

Herkese Kitap Vakfı, Destek Medya ve Gold Yapım, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın” sloganıyla çocuklar için bir araya geldi. İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları, en sevdikleri masalları “Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları” adlı kitapta topladı. Kitabın satışından elde edilecek gelirle köy okullarındaki çocukların eğitimine destek olunacak.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın” sloganıyla Herkese Kitap Vakfı, Destek Medya ve Gold Yapım, çocuklar için anlamlı bir projede buluştu. Televizyonda izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncuları, hayata geçirilen proje kapsamında çocukların eğitimine destek olacak.

Evrim Alasya, Barış Kılıç, Aliye Uzunatağan ve Ceren Karakoç’un da aralarında olduğu sevilen oyuncular, en sevdikleri masalları “Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları” adlı kitapta topladı. Kitap, oyuncuların seçtikleri masalları onların bakış açısıyla sunarken, masalların ana fikirlerini de yine oyuncuların yorumuyla ortaya koyuyor.

Hem çocukların kalbinde hem hayallerinde hem de kütüphanelerinde yerini alacak antoloji niteliğindeki kitabın satışından elde edilecek gelirle köy okullarındaki çocuklara kitap sağlanacak, onların eğitimine ışık tutulacak.

“Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları”, Genç Destek Yayınları etiketiyle raflarda.

Yorumlar (0)