Sadettin Saran "İçindeki Dağı Aş" için imza günü yapacak

KİTAP 08.10.2021, 16:56
Sadettin Saran "İçindeki Dağı Aş" için imza günü yapacak

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, yeni çıkan ilk kitabı "İçindeki Dağı Aş" için 9 Ekim Cumartesi günü saat 15:00'te İstinyepark AVM'de söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek.

Zirveden manzarayı izleyen bir adamın öyküsü değil, zirveyi aklına ve kalbine inançla yerleştirmiş bir kişinin yolculuk hikâyesi: “İçindeki Dağı Aş” şimdi kitapçılarda…

Sektöründe öncü çalışmalara imza atan başarılı iş insanı ve milli sporcu Sadettin Saran; gençlere ilham kaynağı olabilmek adına yaşam boyu edindiği tecrübeleri kaleme aldı. Saran “İçindeki Dağı Aş” isimli ilk kitabında; kendi iş hayatını, girişimcilik deneyimlerini, kişisel tecrübelerini, başarı ve başarısızlık hikâyelerini onu örnek alanlar için yazdı. 15 Eylül’de raflara dizilen, özellikle gençlere “ben yaptım, siz de yapabilirsiniz” mesajı veren kitaptan Sadettin Saran için doğan telif gelirleri Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanarak yine Türkiye’nin gençlerine gidecek.

Medya ve yayıncılık başta olmak üzere faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde zaman içinde markalaşarak Türkiye ekonomisine katkı sağlayan Saran Group’un kurucusu Sadettin Saran, gençler için kaleme aldığı ilk kitabında bugünlere kolay gelmediğini vurguluyor. “Zirveden manzarayı izleyen bir adamın öyküsü değil, zirveyi aklına ve kalbine inançla yerleştirmiş bir kişinin yolculuk hikayesi” olarak tanımladığı kitabında; başarıya giden yolları, ayağına takılan taşlarla, kararlı yolculuğunda karşılaştığı başarısızlıklarla örnekleyerek anlattı. Hayat hikayesiyle gençlere ilham kaynağı ve iyi bir örnek olmak isteyen yazarın Destek Yayınları’ndan çıkan kitabı 15 Eylül’de okuyucular ile buluşmaya başladı.

Yorumlar (0)