Sevgililer Günü’nde Sarah Jio ile “Aşk’a Dair Her Şey”

KİTAP 12.02.2022, 09:50 12.02.2022, 11:04
Sevgililer Günü’nde Sarah Jio ile “Aşk’a Dair Her Şey”

D&R bir ilke daha imza atarak dünyaca ünlü yazar Sarah Jio’nun yeni romanının lansmanını yapıyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Sevgililer Günü’nü Instagram takipçileri için unutulmaz kılıyor. Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye’nin en çok okunan yabancı yazarlarından biri olan Sarah Jio, yeni kitabının lansmanını D&R canlı yayınında yapıyor. 14 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından gerçekleşecek canlı yayında Jio, ilk kez yeni kitabını anlatacak, Benan Kepsutlu ile aşka dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. 

İlklere imza atan D&R, Sevgililer Günü’nde dünyaca ünlü bir ismi ağırlıyor. New York Times ve USA Today listelerinde 1 numarada yer alan Sarah Jio’nun, bütün dünyada aynı anda ön satışa çıkan ve Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanan son kitabı “Londra’dan Sevgilerle”yi ilk kez D&R’da canlı yayınında anlatıyor. 

Sarah Jio’nun gazeteci ve yazar Benan Kepsutlu ile aşk üzerine sohbet edeceği ve yeni kitabı ile ilgili merak edilenleri yanıtlayacağı “Aşk’a Dair Her Şey” canlı yayını, 14 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de @dr_dunyasi Instagram hesabından yayınlanacak.

Hayranları merak ettiklerini yazara soracak

Lansman niteliği taşıyan etkinlikte Kepsutlu ile video konferans aracılığıyla aşka ve yeni kitabına ilişkin röportaj yapacak Jio, kitabı hakkında bilinmeyenleri paylaşırken, Türk okurlarından gelen soruları da yanıtlayacak. 

Romantik edebiyatın popüler ismi Sarah Jio’nun yeni romanı “Londra’dan Sevgilerle”, tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de kitapseverlerle buluştu. Yazdığı kitaplar dünya genelinde milyonlarca satan Jio; yeni romanında Londra’nın pastel renkli sokaklarından aşka, aileye ve bağışlamaya dair, umut dolu, sıcacık bir hikâye anlatıyor. 

Yorumlar (0)