24. İstanbul Tiyatro Festivali'nin programına güncelleme

KÜLTÜR SANAT 21.11.2020, 11:24 21.11.2020, 14:31
24. İstanbul Tiyatro Festivali'nin programına güncelleme

24. İstanbul Tiyatro Festivali'nin fiziki gösterilerinin programı salgın tedbirleri sebebiyle güncellendi. Festival kapsamında izleyiciyle buluşacak "İfigenya", "Kısa Oyunlar / Mekânlar 3" oyunları ve "İyi ki Yapmışım" belgeseli iptal edildi.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 24. İstanbul Tiyatro Festivali, hem fiziki hem de çevrimiçi performanslarla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Festivalin fiziki gösterimlerin programı salgın tedbirleri sebebiyle güncellendi.

Fiziki performanslar salgın tedbirleri sebebiyle güncellenen tarih ve saatlerde mekanlarda gerçekleşirken, online.iksv.org adresinden takip edilebilen çevrimiçi programın gösterim tarihi 14 Aralık'a kadar uzatıldı. Festival kapsamında izleyiciyle buluşacak "İfigenya", "Kısa Oyunlar / Mekânlar 3" oyunları ve "İyi ki Yapmışım" belgeseli tedbirler nedeniyle iptal edildi.

24. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında, Ayça Bingöl'ün oynadığı "Ben Anadolu" 23 ve 24 Kasım'da Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde, 28 Kasım'da ise Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar (0)