39. İstanbul Film Festivali ekim ayında devam ediyor

KÜLTÜR SANAT 25.09.2020, 13:57 25.09.2020, 16:45
39. İstanbul Film Festivali ekim ayında devam ediyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 39. İstanbul Film Festivali ekim ayında çevrimiçi olarak sürüyor, aynı zamanda salon gösterimlerine başlıyor. Uluslararası Yarışma sadece festivalin çevrimiçi platformu filmonline.iksv.org’da gerçekleştirilirken, Ulusal Belgesel Yarışması ve Filmekimi Galaları filmleri filmonline.iksv.org’a ek olarak Cinemaximum City’s Nişantaşı ve Kadıköy Sineması’nda da gösterime girecek. Festival kapsamında Ekim ayında toplam 40 yeni film gösteriliyor.

39. İstanbul Film Festivali, 9-20 Ekim arasında hem çevrimiçinde hem de yeniden sinema salonlarında izleyicilerle buluşuyor. Filmekimi, pandemi nedeniyle bu yıl festival galalarıyla birleşiyor.

Ulusal Belgesel Yarışması ve Filmekimi Galaları filmleri Cinemaximum Nişantaşı City’s ve Kadıköy Sineması’nın yanı sıra festivalin çevrimiçi gösterim sitesi filmonline.iksv.org’da da erişime açılıyor. Uluslararası Yarışma filmleri ise yalnızca filmonline.iksv.org üzerinden izlenebilecek.

Covid-19 önlemleri doğrultusunda filmler için gişelerden basılı bilet alınamayacak, sinema biletleri satış işlemleri yalnızca biletix.com adresi üzerinden yapılacak. Çevrimiçi gösterimlerin biletleri yalnızca filmonline.iksv.org adresinden, 2 Ekim Cuma saat 10.30’dan itibaren alınabilecek.

Yorumlar (0)