40. İstanbul Film Festivali'nin tema sponsoru belli oldu

KÜLTÜR SANAT 26.03.2021, 14:31 26.03.2021, 16:02
40. İstanbul Film Festivali'nin tema sponsoru belli oldu

Türkiye’nin lider kripto para işlem platformu Paribu, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en köklü uluslararası film etkinliği olan İstanbul Film Festivali’nin 40. yaşında ‘Dünya Festivallerinden’ kategorisinin tema sponsoru olduğunu duyurdu.

40. İstanbul Film Festivali, 1 Nisan’da başlıyor. Nisan ayında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek festival, Mayıs ve Haziran aylarında çevrimiçinin yanı sıra sinema salonları ve açık hava sinemasında düzenlenecek gösterimlerle devam edecek. 1 Nisan – 29 Haziran tarihleri arasında, uluslararası film festivallerinde öne çıkan, çoğu ödüllü filmlerden oluşan bölüm, dünya sinemasının en yeni yapıtlarını seyircilerle buluşturacak.

İstanbul Film Festivali, dünya sinemasının en çok konuşulan örneklerinden, sinemamızın yeni yapımlarına, uluslararası festivallerde prömiyer yapmış ödüllü filmlerden klasiklere, yeni keşiflerden aralarında efsane yönetmenlerden iz bırakan başyapıtların ve kült filmlere zengin bir programı seyircilerle buluşturmaya devam edecek.

Sinemaseverler, nisan ve mayıs ayları boyunca perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri gösterime girecek yeni filmleri filmonline.iksv.org mobil uygulaması İKSV Film Online üzerinden de izleyebilecek. İzleyiciler bilet aldıkları filmleri web sitesi ve uygulama dışında Chromecast ya da Airplay ile televizyonlarına yansıtabilecek, internet olmadan izlemek üzere uygulamaya kaydedebilecek.

Yorumlar (0)