78. Venedik Film Festivali'nde gösterilecekler

KÜLTÜR SANAT 27.07.2021, 11:29 27.07.2021, 15:20
78. Venedik Film Festivali'nde gösterilecekler

Paolo Sorrentino'nun yeni filmi The Hand of God, Jane Campion imzalı The Power of the Dog ve Alexandre Moratto’nun yönettiği 7 Prisoners, bu yıl Venedik Film Festivali'nde gösterilecek.

The Hand of God ve The Power of the Dog, 78. Venedik Film Festivali'nin Ana Yarışma bölümüne seçilirken; 7 Prisoners ise dünya prömiyerini Horizons Ekstra bölümünde yapacak.

The Hand of God: Akademi Ödüllü senarist ve yönetmen Paolo Sorrentino (Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope), 1980'lerin çalkantılı Napoli'sinde geçen yeni filminde Fabietto Schisa adlı bir çocuğun hikayesini anlatıyor. The Hand of God, futbol efsanesi Diego Maradona'nın gelişi gibi beklenmedik sevinçler ve aynı derecede beklenmedik bir trajedi ile dolu bir hikaye. Neşe ve trajedinin iç içe olduğu kader üzerine düşeni yapar ve Fabietto'nun geleceği için harekete geçer. Sorrentino, kader ve aile, spor ve sinema, aşk ve kayıplar dolu en kişisel hikayesini anlatmak için memleketine döner.

The Hand of God 2021’de sinemalarda ve Netflix’te izleyici ile buluşacak.

The Power of the Dog: Karizmatik çiftlik sahibi Phil Burbank hem korkulan hem de hayranlık duyulan biridir. Erkek kardeşinin eve yeni eşini getirmesinin ardından Phil'in, kadına ve kadının oğluna yapmadığı eziyet kalmaz. Ta ki kendini aşk olasılığıyla karşı karşıya bulana kadar.

7 Prisoners: Ülkedeki ailesine daha iyi bir yaşam sağlamak için 18 yaşındaki Mateus, yeni patronu Luca için São Paulo'daki bir hurdalıkta bir işi kabul eder. Ancak o ve birkaç çocuk insan ticaretinin tehlikeli dünyasında kapana kısıldığında, Mateus kendisini hapseden adam için çalışmakla kendisinin ve ailesinin geleceğini riske atmak arasında bir karar vermek zorunda kalacaktır.

Yorumlar (0)