Altın Koza Film Festivali’nin tanıtım filmi yayınlandı

KÜLTÜR SANAT 10.09.2021, 09:10 10.09.2021, 14:43

Bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin tanıtım filmi yayınlandı. Festival, zengin bir programla 28. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Festivalin bu yılki teması “Doğa” olacak. 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerine neden olan doğa katliamına son vermek, çevreye ve doğaya karşı daha duyarlı olmak adına bu yıl “Doğa” temasıyla sinemaseverleri bir araya getiriyor.

28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

13-19 Eylül tarihleri arasında yapılacak festivalin gösterim ve etkinlikleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı basın toplantısı Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, Festival Yürütme Kurulu Üyesi Nebil Özgentürk, Festival Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Timuçin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, Altın Koza Genel Müdürü Hüseyin Orhan katıldı.

TÜRK SİNEMASI’NA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Festival tanıtım filmi ve yarışma film jeneriklerinin gösterildiği toplantıda konuşan Başkan Zeydan Karalar, “Ülkemizde çekilen filmlere konu, mekan ve insan kaynağı ile hem ev sahipliği yapan hem de film endüstrisinin ülkemizdeki gelişiminde tarihten günümüze söz sahibi olmuş Adana’mızın bu eşsiz envanterinin tanınmasında önemli katkıları olan Altın Koza Film Festivali’nin bu yıl 28’incisini gerçekleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pandemi koşularında tüm gerekli önlemleri alarak ara vermeden düzenlemenin, Türk Sineması’nın güçlenmesi için harcadığımız çabayı sürdürmenin gayreti içindeyiz” dedi.

Yorumlar (0)