Altın Portakal'da ödüller bu gece açıklanacak!

KÜLTÜR SANAT 08.10.2022, 10:57
Altın Portakal'da ödüller bu gece açıklanacak!


Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam Antalya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Ödül Töreni ile sona eriyor. Nefise Karatay ve Yekta Kopan’ın sunacağı, Halk TV ekranlarından canlı olarak saat 20.20’de başlayacak törende Nükhet Duru mini bir konser verecek.

1 Ekim’de geleneksel Festival Korteji, Onur ve Başarı Ödülleri ile Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu açılış töreniyle başlayan bir haftalık sinema maratonu bu akşam açıklanacak Altın Portakal Ödülleri ile sona eriyor.

Törende jüri üyeleri Yeşim Ustaoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Azra Deniz Okyay, Harun Tekin, Nurgül Yeşilçay, Uğur İçbak, Anamaria Marinca, Nikolaj Nikitin, Valdimar Jóhannsson, Ezgi Mola, Melikşah Altuntaş, Nazlı Elif Durlu, Ceylan Özgün Özçelik, Hilmi Etikan, Elif Ergezen, Görkem Yeltan, Feyzi Tuna, İsmail Güneş, Murat Erşahin, Olkan Özyurt, Uğur Vardan’ın yanı sıra Mustafa Alabora, Aybüke Pusat, Melisa Sözen, Gülsen Tuncer, Nilüfer Aydan, Ayşenil Şamlıoğlu, İpek Bilgin, Ayşe Erbulak, Abdurrahman Keskiner, Engin Ayça, Tarık Papuçcuoğlu, Nurcan Eren, Şerif Gören, Tayfun Pirselimoğlu, Serdar Orçin, Melike Demirağ, Serap Aksoy, Salih Güney, Yusuf Sezgin, Biket İlhan, Tolga Karaçelik, Serpil Tamur, Ayçin İnci, Kemal Uçar ve sanat dünyasından daha pek çok isim  ve yarışma filmlerinin ekipleri Antalya’da olacak.

Yorumlar (0)