"Aydınlıkevler" oyunu şubat ayı programı açıklandı

KÜLTÜR SANAT 02.02.2023, 11:25 02.02.2023, 15:14
"Aydınlıkevler" oyunu şubat ayı programı açıklandı

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’ oyunu şubat ayı programı açıklandı. Alkışlar eşliğinde kapalı gişe oynanan ve seyircinin 70’li yıllara olan hasretini dindiren ‘Aydınlıkevler’, şubat ayında Maximum Uniq Hall’da beş defa sahnelenecek.

Ankara’nın soğuk Aydınlıkevler semtini ziyarete çıkaran oyun seyircinin kalbini ısıtmaya devam edecek. Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile övgü toplayan ‘Aydınlıkevler’, bir babaanne ile torununun zamansız ama ‘her zamana ait’ bir hikayesini anlatıyor.

Oyunculuk performansları göz dolduran, sahne tasarımı ile seyircinin beğenisini toplayan ‘Aydınlıkevler’ oyunu Mart ayında ise ilk kez İstanbul Anadolu Yakası’nda sahnelenecek.

1 Mart Çarşamba günü Bostancı Gösteri Merkezi’ne gelen oyun, geçtiğimiz sezonki Harbiye Açıkhava gösterisinin ardından İstanbul içi turnesine büyük bir coşkuyla Bostancı’da devam edecek.

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa Olgan’ın canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra Sevda Baş, Nebi Tolga Yılmaz, Barkın Sarp, Ömer Güneş, Caner Alkaya, Kiraz Tosun yer alıyor.

Yorumlar (0)