Bahçe Sineması'nda bu hafta "The Gentlemen" var

KÜLTÜR SANAT 09.08.2021, 13:55
Bahçe Sineması'nda bu hafta "The Gentlemen" var

KüçükÇiftlik Park, sizi yıldızların altında sinemanın yıldızlarıyla buluşturuyor. URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda bu Salı efsane yönetmen Guy Ritchie'nin yönettiği The Gentlemen var. Film öncesinde misafirler, Bahçe’nin yemyeşil atmosferinde Fötr Alper & Friends’in blues tınıları eşliğinde başlayıp filmin ardından yine blues setiyle geceye devam edecek.

Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması ile yıldızların altında, yemyeşil huzurlu bahçe ortamında beyazperdenin tadını çıkarmak isteyen İstanbulluların buluşma noktası oluyor. KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de her Salı gerçekleşen ve film gösterimlerinin yanı sıra film konseptine uygun DJ performansından mini konserlere, oyuncu ve yönetmen söyleşilerine kadar farklı içeriklerin de yer aldığı KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması kapsamında 10 Ağustos Salı akşamı bu hafta adeta bir yıldızlar geçidine ev sahipliği yapan The Gentlemen gösteriliyor.

Komedi ve aksiyon bir arada

Ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin yönettiği, Matthew McConaughey, Collin Farrell, Charlie Hunnam ve Hugh Grant gibi isimlerin rol aldığı The Gentlemen’ın konusu kısaca şöyle: Milyarder suç baronu Mickey Pearson, Londra’da kurduğu dev suç imparatorluğunu bırakıp ailesiyle birlikte ABD’ye dönmeye karar verir. İşlerini devretmek için ünlü milyarder Matthew ile anlaşmayı planlarken, bir yandan da gözü gibi baktığı arazilerini Coach ve çetesinden korumaya çalışır. Attığı her adımı takip eden özel dedektif Fletcher ise Mickey’nin çevirdiği dolapları ortaya çıkarma peşindedir.

Film gösterimi öncesinde İstanbul’daki çok sayıda caz kulübünde ve blues gecesinde yer alan Fötr Alper & Friends sahne alacak. 1930'lu yılların delta kültüründen günümüzün jazzy ve funky öğeler içeren modern usulüne kadar Chicago Blues, Texas Blues ve Akustik Blues gibi kültürleri kapsayan geniş bir ifade tarzına sahip olan Fötr Alper & Friends vokal/gitarda Alper Durmus, saksafonda Deniz Felder, kontrbasta Oguz Alp Erdofgmus’tan olusuyor. Filmin ardından gece blues ve caz agirlikli DJ setiyle devam edecek.

Tüm hijyen önlemleri alındı

Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlayacak. Online biletleme sisteminin kullanılacağı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana alınacak, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanacak.

Yorumlar (0)