Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatro sezonu başlıyor

KÜLTÜR SANAT 21.06.2021, 10:50 21.06.2021, 16:40
Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatro sezonu başlıyor

KüçükÇiftlik Park’ın, geçen yıl tiyatrolara kapılarını açarak hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 2021 tiyatro sezonu başlıyor! Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tasarlanan sahnesi ve sürprizli programıyla KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu bir kez daha, hem tiyatroların hem de tiyatro severlerin nefes almasını sağlayacak.

7 Temmuz’da Tatbikat Sahne’nin “Bir Delinin Hatıra Defteri”yle başlayıp Dostlar Tiyatrosu, Kumbaracı50, Davran Tiyatrosu, Semaver Kumpanya, Baba Sahne, Moda Sahnesi, Kedi Sahne Sanatları, Tiyatro HemHal ve Mam'art’ın oyunlarıyla devam edecek olan program, prömiyerlere ve sevilen oyunların yeni yorumlarına da ev sahipliği yapacak. KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, bu yıl da URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşecek KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbulluları havaların serinlediği sonbahar akşamlarına kadar açık havada tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturacak.

Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, pandeminin zorlu koşullarında kültür sanata ve tiyatro sanatının güçlenmesine destek vermek amacıyla 2020 yazında büyük bir yatırım yaparak KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nu hayata geçirdi. Program kapsamında iki ay boyunca 14 farklı tiyatro ekibinin 20 oyunu, 10 bine yakın tiyatro severle buluştu. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu bu yaz da zengin ve renkli programıyla, uzun süredir sosyal hayattan uzak kalan İstanbullulara, yemyeşil huzurlu bahçe ortamında nefes alabilecekleri, yeniden ve güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunacak. Sevilen tiyatro grupları şehirlilerin kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun tam kapsamlı sahnesinde seyircisiyle yeniden buluşmak için gün sayıyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Prömiyerlere Ev Sahipliği Yapacak!

Birçok farklı tiyatro grubunu sahnesinde ağırlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun programı 7-8 Temmuz’da Tatbikat Sahne’nin kült oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile açılacak.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu bu yıl iki yeni oyunun prömiyerine de ev sahipliği yapacak: Kumbaracı 50’nin “Cyrano de Bergerac” ve Kedi Sahne Sanatları’nın “Çamlıca'nın Üç Gülü” adlı yeni oyunları ilk kez KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda izleyiciyle buluşacak.

Usta oyuncu Genco Erkal’ın yeni oyunu “Ahmed Arif – Şahdamarım”la yer aldığı program kapsamında Davran Tiyatrosu’nun “Üçü Bir Arada” oyunu ve Baba Sahne’nin “Bir Baba Hamlet” oyunu yeniden yorumlanarak seyirci karşısına çıkacak. En beğenilen oyunların da yer aldığı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun programında Semaver Kumpanya’nın “Cimri”si, Moda Sahnesi’nin “Yeni Bir Şarkı”sı, Tiyatro HemHal’in “Sevgili Arsız Ölüm Dirmit”i ve Mam'art’tan “BEN ANADOLU Yıldız Kenter’in Anısına Saygıyla” oyunu ve daha birçok sevilen oyun tiyatro severlerle buluşacak.

Açık Havada, Güvenle Sosyalleşme İmkânı

Geçtiğimiz yaz misafirlerinin içleri rahat bir şekilde açık havada vakit geçirmelerini sağlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri bu yıl da en üst düzeyde uygulanacak. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılacak. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin edilecek.

Bilet fiyatlarının 60-180 TL arasında değişiklik gösterdiği oyunların başlama saati ise 21.00 olacak. Biletler oyun başlayana kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilecek.

Yorumlar (0)