Barbie pembe dünyasının kapılarını görkemli bir gala ile açtı!

KÜLTÜR SANAT 20.07.2023, 14:14 20.07.2023, 14:18
Barbie pembe dünyasının kapılarını görkemli bir gala ile açtı!

1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla beyazperdeye taşındı.

Barbie hayranlarının merakla beklediği Barbie, vizyon öncesi Kanyon Paribu Cineverse sinemasında muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu. Gala için Mattel, NYX Professional Makeup ve Superga gibi ünlü markalarla iş birliği yapan Barbie filminin dağıtımcı firması, davetlilere pespembe bir dünya yarattı. İlginin büyük olduğu galaya Melisa Döngel, Beste Kökdemir gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Merve Özkaynak, Didem Şentürk, Selma Çiçekdal, Dilara Arıkanlı, İlayda Oymak, Sebibebi ve Tulu Erden gibi influencer’lar katılırken, Barbie seyirciden tam not aldı.

Galada, dünyanın önde gelen profesyonel makyaj markalarından olan NYX Professional Makeup’ın, Barbie filminden ilham alarak sınırlı sayıda üretilen makyaj koleksiyonu da tanıtıldı. Koleksiyon davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Oyuncak devi Mattel ailesinin en büyük markalarından biri olan Barbie, filme özel Barbie The Movie Koleksiyon Bebekleri’ni de galada sergiledi. Filme özel hazırlanan koleksiyon ise gala katılımcıları tarafından çok beğenildi.

Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling yer aldığı film, Barbie diyarında varoluşsal krizler yaşayan ve kendini bir anda gerçek dünyada bulan ikonik bebek Barbie’nin macera ve eğlence dolu hikâyesini konu alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Barbie, 21 Temmuz’da vizyonda!

Yorumlar (0)