Borusan Sanat afet bölgesindeki ihtiyaçlara destek olmaya devam ediyor

KÜLTÜR SANAT 13.03.2023, 12:54 13.03.2023, 14:22
Borusan Sanat afet bölgesindeki ihtiyaçlara destek olmaya devam ediyor

Müziğin birleştirici gücünü önemseyen Borusan Sanat, Mart ayı boyunca gerçekleştirdiği konserlerin tüm gelirini bağışlayarak afet bölgesindeki ihtiyaçlara destek olmaya devam ediyor. 17 Mart Cuma günü saat 21.00’de “Dream Works” projesiyle Anıl Eraslan Borusan Müzik Evi’nde müzikseverlerle bir araya gelirken, Brassolist renkli repertuvarı ve özel konukları Jülide Özçelik, Fikri Karayel ve Ceren Gündoğdu ile 24 Mart’ta Borusan Müzik Evi’nde izleyicisiyle buluşuyor.  

Deneysel müziğin tüm renklerini sunan Anıl Eraslan, Borusan Müzik Evi’nde

Rüya, doğaçlama ve film arasındaki ilişkileri temel alan uzun soluklu bir proje olan “Dream Works” ile Anıl Eraslan, 17 Mart Cuma günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk olacak. İstanbul’daki doğaçlama müzik sahnesinin önde gelen isimlerinin yer aldığı bu grupta, müzisyenlerin seçilmiş rüyaları Anıl Eraslan tarafından bestelendi ve doğaçlamaya uygun olarak yapılandırıldı. Osmanlı-Türk müziği, özgür doğaçlama ve elektro-akustik müzik etkilerini özgün bir kolaja dönüştüren albümleriyle dinleyenleri heyecan verici bir serüvenle baş başa bırakacak.

Brassolist, renkli repertuvarıyla Borusan Müzik Evi’nde

Nefesli çalgılar kenteti biçimine solisti de ekleyen Türkiye’deki ilk topluluk olan Brassolist, düzenlemesi kendilerine ait repertuvarlarıyla 24 Mart Cuma günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk oluyor. Jülide Özçelik, Fikri Karayel ve Ceren Gündoğdu’nun da katılacağı konserde, caz, pop, R&B ve özellikle Anadolu türkülerinden oluşan ve düzenlemeleri kendilerine ait olan repertuvar örnekleri müzikseverlerle buluşuyor.

Yorumlar (0)