Çelik şarkılarını yeniden söylediler

KÜLTÜR SANAT 26.05.2021, 16:37
Çelik şarkılarını yeniden söylediler

Müzik dünyasının usta yorumcu ve sanatçıları Fatih Erkoç, Emre Aydın, Cem Adrian, Pamela, Halil Sezai, Umut Kuzey, İskender Paydaş ve Orkestrası, Oğuzhan Uğur, Gülçin Ergül, Can Gox ve Rubato, müzik kariyerinde 35 yılı geride bırakan Çelik’in şarkılarını kendi yorumlarıyla seslendirdi.

Arpej Yapım etiketiyle 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 12 şarkılık Devir Değişti albümünde, Çelik’in geçmişten gelen şarkıları sanatçılar tarafından yeniden yorumlandı.

Müzik direktörlüğünü İskender Paydaş’ın, süpervizörlüğünü Umut Kuzey’in yaptığı albümde Fatih Erkoç, “Afedersin” şarkısını caz öğeler kullanarak yorumlarken, Cem Adrian da “Kim Daha Çok Seviyor”u kendi üslubuyla seslendirdi.

“Hercai” ise Emre Aydın tarafından yorumlanırken, “Benimle Kal”ı Pamela, “Bu Şehirde”yi Halil Sezai, “Kızımız Olacaktı”yı Umut Kuzey, “Veda Etmem Ben Bu Aşka”yı İskender Paydaş ve Orkestrası, “Ateşteyim”i Oğuzhan Uğur, “Yaman Sevda”yı Gülçin Ergül, “İçim Sızlıyor”u Can Gox, “Dilberim”i Rubato seslendirdi. Çelik, “Nazına Ölüyorum” şarkısını da bu albüm için yeniden yorumladı.

Yorumlar (0)