Cem Davran ile Hakan Gerçek’ten iki özgür ruhun zamansız masalı

KÜLTÜR SANAT 27.06.2022, 12:34
Cem Davran ile Hakan Gerçek’ten iki özgür ruhun zamansız masalı

 KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun temmuz ayı programı, dikkat çekici bir oyunla başlıyor.

Cem Davran ile Hakan Gerçek’in birlikte yönettiği ve birlikte rol aldığı Davran Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Samanyolu’nu bilir misiniz?”, 6 Temmuz Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda ilk açıkhava gösterimini gerçekleştirecek. Karl Wittlinger’in kaleme aldığı, Sevim Özakman’ın dilimize çevirdiği oyunun dekoru ise Barış Dinçel’in imzasını taşıyor.

Davran Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Samanyolu’nu bilir misiniz?”, iki özgür ruhun zamansız masalını anlatıyor. Bir yerlerde her zaman bir savaş vardır! İşte o savaşlardan birinde kimliğini yitirmiş bir adamla, aktörlükle başlayan hikâyesini asabiyeci olarak sürdüren doktorun, kendi yıldızlarına doğru yolculuğudur bu. Buluşma yerlerinin adıdır Samanyolu. “Yıldızlarımız ancak biz onları fark ettiğimizde parlar.” Kim bilir belki siz de yıldızlarınızı fark eder ve Samanyolu’na doğru yola koyulursunuz…

Yorumlar (0)