Cem Karaca’nın hayatı müzikal oldu

KÜLTÜR SANAT 26.08.2023, 11:27
Cem Karaca’nın hayatı müzikal oldu

Cem Karaca’nın unutulmaz şarkıları eşliğinde, usta oyunculuk performansıyla Cem Özer, yenilikçi metni ve sinematografik rejisiyle Murat Gürvardar, müzikal düzenlemeleriyle Ercüment Vural ve koreografisiyle Burcu Koçyiğit “Cem Olmak” için bir araya geldi.

“Cem Olmak” seyirciye Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın muhteşem şarkıları ile müzik ziyafeti sunarken, Cem Özer'in usta oyunculuk performansı ve Murat Gürvardar'ın klasik biyografik eserlerden farklı yenilikçi metni, Murat Gürvardar ile Cem Özer’in sinematografik rejisi, Ercüment Vural’ın müzikal düzenlemeleri ve  Burcu Koçyiğit'in koreografisiyle birleşen modern dans performanslarıyla  muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Seyircinin yer yer eğlenip, yer yer hüzünlenerek izleyeceği “Cem Olmak”, toplumun tüm dünyayı saran kalitesizlik canavarından kurtuluşunun, ancak iyide ve güzelde birleşmekten “Cem Olmak”, yani birlik olmaktan geçtiğini anlatıyor.

Yapımını IMC Prodüksiyon’un üstlendiği “Cem Olmak” adlı müzikalin ilk gösterimi 29 Ağustos 2023 Salı günü saat 21.00’da Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda izleyicilerle buluşacak. 

Yorumlar (0)