“Çılgın Zamanlar” İzmir, Tekirdağ ve İstanbul’da seyirciyle buluşacak

KÜLTÜR SANAT 30.11.2023, 12:53 30.11.2023, 13:05
“Çılgın Zamanlar” İzmir, Tekirdağ ve İstanbul’da seyirciyle buluşacak

Ünlü oyuncular Hakkı Ergök, Kemal Başar ve Zeynep Gülmez’in başlıca rollerini üstlendiği, Sam Bobrick'in dünyaca ünlü komedisi Türkiye'de ilk kez sahneye çıkıyor. Yeni Tiyatro Ödülleri’nde yılın en iyi komedi yapımı ödülü sahibi “Çılgın Zamanlar”, aralık ayında İzmir, Tekirdağ ve İstanbul’da seyirciyle buluşacak. 

Miles, otuz yıllık karısını yarı yaşında bir kadınla evlenmek için terk etmiştir ve her şeye sahip görünmektedir. Çekici bir eş, iyi bir iş, güzel bir ev, evliliğinde mutlu bir kız… Altı ay sonra genç ve çekici karısı onu terk eder, ortağı fena kazıklar ve kızının evliliği çatırdamaya başlar, ayrıca harika görünen eski karısı genç erkek arkadaşı ile yaşamak için dairesini satın almak istemektedir.

Ödüllü komedi oyunu “Çılgın Zamanlar”, 30 Kasım’da İzmir Narlıdere AVM Gürdal Tosun Sahnesi’nde 1 Aralık’ta İzmir Konak Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, 2 Aralık’ta İzmir Güzelbahçe AKM Tuncel Kurtiz Sahnesi’nde sahnelenecek. Oyun ayrıca 8 Aralık’ta Tekirdağ Çorlu Halk Eğitim Merkezi, 21 Aralık’ta Kozzy Kültür Merkezi, 27 Aralık’ta ise Hilltown AVM Seyirlik Sahne’de olacak.

Yorumlar (0)