“Çılgın Zamanlar”ın  provasında kahkaha eksik olmuyor

KÜLTÜR SANAT 11.10.2022, 09:26 11.10.2022, 15:21
“Çılgın Zamanlar”ın  provasında kahkaha eksik olmuyor

Tiyatro oyuncusu ve ekranların başarılı ismi Zeynep Gülmez’in, Cem Özer ve Kemal Başar’a eşlik ettiği “Çılgın Zamanlar”ın  provasında kahkaha eksik olmuyor.

Sam Bobrick’in eserinden Kemal Başar’ın yönetmenliğinde sahnelenen, bir aldatma hikayesinin komik bir dille anlatıldığı ‘Çılgın Zamanlar”da, Cem Özer ile Zeynep Gülmez aldatan ve aldatılan eş, Kemal Başar ise aşktan sersemlemiş, 30 yıllık ortağını aldatan hain arkadaş olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

14 Ekim Cuma akşamı ilk kez seyirciyle buluşacak olan “Çılgın Zamanlar”ın provaları yoğun ve kahkahalarla geçiyor. Sahnede uyumlu bir birliktelik yakalayan oyuncular, provalar sırasında sık sık kahkaha krizine girerken, çalışmalara ara vermek durumunda kalıyorlar.

Sahnedeki bu enerjinin seyirciye de geçeceğini söyleyen Kemal Başar, “Profesyonel oyuncularla genç yeteneklerin bir araya geldiği bir komediyle seyirciye keyifli anlar yaşatacağız. Ekip olarak uyumlu bir birliktelik yakaladık ve neşeyle çalışıyoruz. Seyirciye kahkahalarla izleyecekleri anlamlı bir oyun hazırladık” diyor. “Çılgın Zamanlar”da;  genç neslin parlak isimleri İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu da rol alıyor.

“Çılgın Zamanlar”; Miles, otuz yıllık karısını yarı yaşında bir kadınla evlenmek için terk etmiştir ve her şeye sahip görünmektedir. Çekici bir eş, iyi bir iş, güzel bir ev, evliliğinde mutlu bir kız… Altı ay sonra genç ve çekici karısı onu terk eder, ortağı fena kazıklar ve kızının evliliği çatırdamaya başlar. Ayrıca artık harika görünen eski karısı da, genç erkek arkadaşı ile yaşamak için dairesini satın almak istemektedir. Her şey arapsaçına döner.  Ve sonrasında tahmin edemeyeceğiniz, ama kahkahalarla izleyeceğiniz olaylar zinciri birbirini izler.

Yorumlar (0)