Deniz Ali Tatar, Emin ve Fatih’in kanalına konuk oldu!

KÜLTÜR SANAT 06.05.2023, 15:03 06.05.2023, 15:06
Deniz Ali Tatar, Emin ve Fatih’in kanalına konuk oldu!

YouTube üzerinden yayınladıkları “İşte Hayat” programında; başarı hikayeleri olan ve insanlara ilham verici kişileri konuk eden ‘Emin ve Fatih’i yeni bölümlerinde gazeteci ve sunucu Deniz Ali Tatar’ı konuk etti. Daha önce Ayşe Kökçü, Levent Üzümcü, Hakan Altıner ve Zihni Göktay gibi ustaları konuk eden başarılı kanal, hayat hikayelerini bir araya getirerek izleyicilere ilham vermeyi amaçlıyor. Sinema ve kültür sanat dünyasında yaptığı çalışmalar ve gazetecilik kariyeri hakkında önemli detayları paylaşan Deniz Ali Tatar, hayatına dair en net detayları programda izleyiciyle paylaştı.

“Sinema benim kalbimin işi”

Muhammet Emin Vatan’ın sunuculuğunda sohbet konuğu olan Deniz Ali Tatar, gazeteciliğe ve sunuculuğa başladığı ilk günleri anlattı. Sinemaya olan aşkının mesleğinde büyük bir faktör olduğunu belirten Tatar: “Sinema benim kalbimin işi” diyerek niteledi. Mesleğinde farklı alanlara da açılmaya başladığını söyleyen Tatar, bir yandan 2. Tayf Uluslararası Kısa Film Festivali’nde program koordinatörlüğü yaptığını ve sosyal medya hesabı üzerinden ‘influencer’ olarak insanlara tavsiyelerde bulunarak hayatını paylaşmaya başladığını da söyledi.

İnsanın kendisine farklı bilgiler katmasının önemli olduğunu söyleyen Tatar: “Bir işte çok iyi olabilirsin, bir işte çok başarılı olabilirsin. Ben de kendi alanımda en iyisi olmaya çalışıyorum. Adımı duyurmaya çalışıyorum. Ama kendine farklı şeyler de kazandırmam gerekiyor ki, daha ileriye gidebileyim.” diyerek anlattı. Tatar, ayrıca hayatında yaşadığı unutulmaz anları ve kendi için en özel röportajları da bu programda paylaştı.

Yorumlar (0)