Dolu Kadehi Ters Tut hayranlarıyla buluşuyor!

KÜLTÜR SANAT 22.06.2022, 09:57
Dolu Kadehi Ters Tut hayranlarıyla buluşuyor!

KüçükÇiftlik Park sahnesinde daha önce verdiği konserlerde şarkılarını binlerce müzikseverle birlikte seslendiren Dolu Kadehi Ters Tut, 25 Haziran 2022 Cumartesi akşamı bir kez daha şehrin rakipsiz eğlence merkezine konuk olacak. Bağımsız müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Dolu Kadehi Ters Tut, 2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kuruldu.

İlk albümleri Polonya’nın Başı Belada’yı 2015 sonunda evde kaydeden ikili, asıl ivmesini 2016’da kazandı ve Dolu Kadehi Ters Tut kısa sürede en çok dinlenen projelerden biri haline geldi. İlk stüdyo albümleri Dünyanın En İyi Albümü’nü 2017’de, Karanlık albümünü 2019’da yayınladılar; kendi adlarını taşıyan ilk albümleri DKTT’yi ise Mart 2021’de tüm dijital platformlarda paylaştılar. Son dönemde çıkardığı Hiç İyi Değilim teklisi ve en yeni çalışması #27 de listelerde yükselmeye devam eden Dolu Kadehi Ters Tut, şimdilerde yepyeni teklisi için geri sayımda. Gerek internet üzerinden yayınladıkları işleri, gerek çektikleri klipleri gerekse de konserleriyle ilgi çeken grup, ülkenin dört bir yanında milyonlarca aktif dinleyiciye sahip.

Onur Ata Çeliker ve Arsan Salaryfar’dan oluşan Düşün ikilisi ise, kendilerini İstanbul-Boston'lı indie pop ikilisi olarak tanımlıyor ve tek bir tarza sınırlamak istemediklerini dile getiriyorlar. İkili, Ağustos 2019’dan bu yana yayınladıkları ve farklı janralara dokunan heyecan verici teklileriyle müzikseverlerin dikkatini çekiyor.

Yorumlar (0)