Duman JoJo platformunda müzikseverlerle buluşacak

KÜLTÜR SANAT 22.02.2021, 12:22 22.02.2021, 14:54
Duman JoJo platformunda müzikseverlerle buluşacak

90’ların sonunda kurulan ve hafızalara kazınan şarkılarıyla DUMAN Jack Lives Here katkılarıyla 27 Şubat akşamı JoJo platformunda müzikseverlerle buluşacak. Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, davulda Mehmet Demirdelen’in yer aldığı kadro ile Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden canlı konserle sahnede olacak grup geçmişten bugüne unutulmaz şarkılarını seslendirecek. 

 Kullanıcılar online görüntülü odalarına arkadaşlarını ve sevdiklerini davet ederek ya da tek tek başına JoJo’nun keyfini çıkarabilecek

Müzikseverler Duman konserini “gerçek sahne performansı atmosferinde’’ yaşatabilen, yüksek kaliteli ses ve görüntüye sahip yenilikçi platform JoJo’da tekil ya da odalı kategoriden biletlerle izleyebilecek. 

Odalı bilet alan katılımcılar arkadaşlarıyla aynı anda görüntülü bir şekilde Duman’ın kült  şarkılarına eşlik ederek konserin tadını çıkarabilecek.

Her özelliği en ince ayrıntısına kadar düşünülerek geliştirilen JoJo; konsere gitmenin keyfini online’da da yaşamak ve sevdikleriyle birlikte eğlenmeyi özleyen ve dinlemekten büyük keyif aldığı sanatçıların canlı performanslarını sahnenin önünden izliyormuş gibi hissetmek isteyenlerin tek tercihi oldu.

Yorumlar (0)