Edis'e Silifke'de büyük ilgi

KÜLTÜR SANAT 06.09.2023, 15:37 06.09.2023, 16:01
Edis'e Silifke'de büyük ilgi

50.Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali" kapsamında Edis sahneye çıktı. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Edis "Yazdan beri konser maratonum devam ediyor. "Sor" şarkısına ve klibine gelen tepkiler çok güzel, keyfim yerinde. Albüm yapmaktan vazgeçtim. Yeni şarkılar hazırladım. Kasım ayından itibaren tek tek yepyeni şarkılarımı paylaşacağım " dedi...

Kısa röportajın ardından alkışlar eşliğinde siyah güneş gözlükleriyle sahne çıkan Edis "Benim Ol" şarkısıyla konserine başladı. Sevilen şarkılarını dans ve sahne şovlarıyla seslendiren Edis,  performansıyla adeta parmak ısırttı.

SMA'LI HAYRANINDAN EDİS'E DUYGULANDIRAN MEKTUP

Konser boyunca hayran oldukları Edis'e sesini duyurmak isteyen hayranları birbirinden ilginç pankartlar açtılar. Edis pankartları görünce ''Hepsini okumaya çalışıyorum, emeğinize sağlik'' dedi. Bir hayranının Sma hastası kardeşi için yazdığı mektubu alıp bunu okuyacağım ve saklayacağım diyen Edis, mektubu okuduktan sonra duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Edis, mikrofonun başına geçerek kendisine bu mektubu kaleme alan Sma Hastası Mehmet Ali'nin instagram ve twitter adreslerini alandaki binlerce kişiyle paylaşıp, destek olmalarını rica etti.

YOĞURDA BAYILDI...

Konserin sonlarına doğru Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok'un elinden meşhur ''Silifke Yoğurdu'' yiyen Edis ''Yoğurdunun tadına bayıldım. Giderken mutlaka alacağım. İlk kez Silifke'de geliyorum. Çok güzel bir yer enerjiniz var.'' ifadelerini kullandı.

Müthiş sahne şovları ve havai fişek gösterileri ile renklendirdiği şovunu alkışlar eşliğinde noktalayan genç sanatçıyı yaklaşık 30.000 kişi izledi

Yorumlar (0)