Emre Karayel Sahne Cumhuriyet’i açıyor

KÜLTÜR SANAT 25.02.2022, 09:26 25.02.2022, 16:36
Emre Karayel Sahne Cumhuriyet’i açıyor

Ünlü oyuncu Emre Karayel tiyatro dünyasına yeni bir sahne kazandırıyor. Maltepe'de yapımı tamamlanan Sahne Cumhuriyet perdelerini 2 Mart'ta Karayel'in tek kişilik oyunu Erkek Aklı-Oksimoron oyunuyla açacak. Sanat yönetmenliğini de Emre Karayel'in yapacağı Sahne Cumhuriyet, tiyatro oyunlarına, konserler, söyleşiler ve imza günlerine ev sahipliği yapacak.

İstanbul'a yeni bir sahne kazandırmanın huzurunu yaşadığını söyleyen Karayel, kapılarının nitelikli sanat üreten herkese açık olduğunu belirtti. Sahne Cumhuriyet bir gölün kenarındaki 415 kişilik salonu, teknik donanımı, 150 araçlık otoparkı ile Anadolu yakasına kültürel anlamda nefes aldıracak. Sahne Cumhuriyet'te mart ayı boyunca 'Erkek Aklı-Oksimoron', 'Bülent Bey'in Hikayesi', 'Babamı Kim Öldürdü?', 'İyi, Kütü Çirkin' adındaki tiyatro oyunları ile 'Çok ta fifi' ve 'Deniz Alnıtemiz-Stand up' adlı stand up gösterileri seyirciyle buluşacak. Ayrıca Kültür Bakanlığı ödüllü 'Benim Güzel Pabuçlarım' gibi birbirinden eğlenceli çocuk oyunları sergilenecek.

Sahne Cumhuriyet; yetişkin ve çocuklara özel birçok tiyatro oyununa, konsere, performansa, söyleşi ve seminere ev sahipliği yapacak. İçinde kuğuların yüzdüğü huzur veren bir göl kenarında, imza günleri , söyleşiler, dinletiler yapılacak restoran- kefe- sanat eğitim stüdyolarıyla sanatseverler için özel bir çekim merkezi olacak.

Emre Karayel 'in sanat yönetim kadrosunda bulunduğu sahnede, oyuncunun tüm tiyatro çalışmaları da seyirciyle buluşacak.

Mart ayında perdelerini açacak olan Sahne Cumhuriyet'de, büyük ilgi gören "Erkek Aklı-Oksimoron" , "Bülent Bey'in Hikayesi" , "Babamı Kim Öldürdü?", "İyi, Kötü, Çirkin" adlı tiyatro oyunları, "Çok ta Fifi". "Deniz Alnıtemiz Stand-up" adlı Stand-up gösterileri, "Benim Güzel Pabuçlarım" adlı Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü almış oyun olmak üzere birbirinden eğlenceli çocuk oyunları sergilenecek.

Sahne Cumhuriyet; Maltepe, Ataşehir, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Kadıköy gibi ilçelerdeki seyircilerin kolayca ulaşabileceği ve tercih edeceği yeni bir kültür noktası olarak İstanbul'un hayatına renk katacak. 415 kişilik salonu, yeni teknik donanımı, 150 araçlık otoparkı ile her türlü sahne performansının seyirciyle buluşacağı bir kültür vahası olacak.

Yorumlar (0)