Endless Art Taksim dopdolu bir etkinlik programı sunuyor

KÜLTÜR SANAT 07.12.2023, 15:10 07.12.2023, 15:24
Endless Art Taksim dopdolu bir etkinlik programı sunuyor

Endless Art Taksimaralık ayında izleyicilere zengin bir tiyatro repertuarı sunmaya hazırlanıyor. Aralık ayı boyunca seyircilere sunulacak oyunlar arasında, "Eksik-Siz Şov", "Binbir Gece Rüyaları", "Mavi Müzikhol", "Şehrin Işıkları", “It Feels Like Forever”,  "Anx", "Garip Bi Gece", "Gabo İllias" ve "Boş Şehir" gibi farklı temalara sahip yapımlar bulunmaktadır. Aralık ayını tiyatronun verdiği keyifle geçirmek isteyen seyirciler için Endless Art Taksim, unutulmaz bir sahne sanatları serüveni vadediyor.

8 Aralık Cuma akşamı saat 19.00'da Fuat Özakça ve Ahmet Akpınar'ın liderliğindeki "Eksik Dikkat" YouTube kanalının sahneye taşınmış hali, "Eksik-Siz Şov" adıyla stand-up gösterisiyle izleyici karşısında olacak. Seyirciye keyif dolu anlar yaşatılacak.

Psk. Dan. Ali Rıza Duru'nun rehberliğinde düzenlenecek "Binbir Gece Rüyaları" adlı söyleşi etkinliği, 9 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'de gerçekleşecek. Ali Rıza Duru, rüyaların insan hayatındaki yansımalarını grupça tartışacak ve seyirciler hem rüyaların paylaşıldığı hem de yorumlandığı özel bir deneyim kazanacak.

Trajedi ve dramın işlendiği "Mavi Müzikhol" oyunu, 10 ve 22 Aralık Pazar günlerinde saat 20.30'da sahnelenecek. Gülşah Yavuz ve İpek Yorulmaz'ın başrollerini üstlendiği gösteride, Elçin Gürler'in kaleme aldığı hikâye, Muharrem Uğurlu'nun yönetmenliği ile izleyiciyle buluşacak.

13 Aralık Çarşamba akşamı saat 21.30'da seyircilerle buluşacak “It Feels Like Forever” adlı oyun, Endless Art Taksim'in üç farklı katına taşınarak keyifli bir deneyim sunacak. Performansta, Cemre Su Salur, Reggie Yip ve Nana Makharashvili yönetmenlik, yazarlık ve oyunculuklarıyla sahne alacaklar.

"Şehrin Işıkları" adlı komedi oyunu, 15 Aralık Cuma günü saat 20.30'da perdelerini açacak. Gizem Selvi ve Barış Öncü'nün oyunculuğuyla sahnelenecek intihar etmeye çalışan iki kişiyi anlatan oyun, ilginç bir konuyu eğlenceli bir dille seyirciye aktarıyor olacak.

16 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30'da sahnelenecek "Anx" adlı tek kişilik deneysel ve absürd gösteri, Can Özmen'in yaratıcılığı ile hayat buluyor. Anıların izinden giden 5 farklı figürü performatif bir şovla sunan etkinlikte, Can Özmen'in yazı ve yönetmenlik yetenekleri öne çıkarken, Pınar Bektaş ışık tasarımında ve Cemre Su Salur da hem yönetmenlik hem hareket tasarımında destek sağlıyor.

17 Aralık Pazar günü saat 20.30'da gerçekleşecek "Garip Bi Gece" adlı gösteri, seyircilere kahkaha dolu bir zaman vaat ediyor.

Monologlar Festivali'nde kısa bir versiyonu sahnelenen "Gabo İllias" 20 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.30'da sahneye çıkıyor. Lütfi Can Bulut'un başrolde yer aldığı tek kişilik komedi, trajedi ve dram oyununda, Elçin Gürler'in yazarlık ve Tamer Can Erkan'ın yönetmenlik koltuğundaki başarılarıyla unutulmaz bir deneyim yaşanacak.

Dejan Dukovski imzalı "Boş Şehir" adlı trajedi ve dram oyunu, 21 Aralık Perşembe akşamı saat 20.30'da seyirciyle buluşacak. Oyunun başrollerinde Tufan Öztürk ve Oğuzcan Doğan yer alırken, yönetmenlik koltuğunda Ömer Duran, seyircilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor.

Yorumlar (0)