Fikri Karayel'den "Bitmezse Kış" yayında

KÜLTÜR SANAT 12.02.2021, 12:10 12.02.2021, 12:22
Fikri Karayel'den "Bitmezse Kış" yayında

Fikri Karayel, 2020 yılında art arda yayınladığı "Öl De Öleyim" ve "İyi Geliyor" teklilerinin ardından merakla beklenen II. stüdyo albümü  "Uzaktan'ın" hazırlıklarını tamamladı. Sanatçının 9 şarkıdan oluşan bu albümünün habercisi "Bitmezse Kış" bugün dinleyici ile buluştu.

Son yıllarda farklı yorumcuların seslendirdiği şarkılara da hayat veren, şarkı yazarı kimliği ile ön plana çıkan Fikri Karayel, söz ve bestesinde bu kez Ceren Deniz ve Serhan Bülbül ile ortak çalıştığı 'Bitmezse Kış' ile ayrılık teması ve kış metaforunu, pop- elektronik öğeler ve gitarlarla harmanlayarak müzikseverler ile paylaşıyor.

Fikri Karayel, "Bitmezse Kış"ın video klibi için İdil Dizdar ve Sait Dağdeviren yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Şarkının havasının farklı resimler ile verildiği klip stüdyoda farklı konseptlerde çekildi. Sanatçının kapak ve imaj fotoğrafları ise başarılı fotoğrafçı Fethi Karaduman imzası taşıyor.  

Fikri Karayel'in II. stüdyo albümüne öncülük eden, albümün ilk teklisi "Bitmezse Kış", DokuzSekiz Müzik yapımcılığında tüm dijital platformlarda yayında.

Yorumlar (0)