“Geçen Gün” ocak ayında gösterimlerine devam ediyor

KÜLTÜR SANAT 26.12.2023, 11:10 26.12.2023, 15:52
“Geçen Gün” ocak ayında gösterimlerine devam ediyor

Kundura Sahne’nin yapımcılığını üstlendiği ve Naz Erayda ile Kerem Kurdoğlu’nun birlikte yönettikleri “Geçen Gün”, ocak ayında gösterimlerine Beykoz Kundura’da devam ediyor. Kerem Kurdoğlu’nun yazdığı ve 8 Aralık’ta prömiyerini yapan oyun, şehir ile iki kişi arasında geçen ‘endişe dolu bir sevgi hikâyesi’ anlatıyor. “Çoğunluk”, “Nefesim Kesilene Kadar”, “Rüzgarda Salınan Nilüfer” filmleriyle tanıdığımız oyuncu, yönetmen Esme Madra ile “Sivas”, “Cemil Şov”, “Karanlık Gece” filmlerinin oyuncusu Ozan Çelik’in rol aldığı oyunda, şehir atıklarından ürettikleri enstrümanlarla şaşırtıcı performanslara imza atan Tophane Noise Band de müzikleriyle ikiliye eşlik ediyor. Çıplak Ayaklar Stüdyosu’nun uygulayıcı yapımcılığında hazırlanan “Geçen Gün”ün hareket tasarımını Maral Ceranoğlu ile Mihran Tomasyan, ışık tasarımını Utku Kara, ses uygulamasını Defne Gül ile Berkant ‘Doktor’ Kılıçkap ve afiş tasarımını Maya Kurdoğlu yaptı. 13, 14, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde saat 17:00’de Kundura Sahne’de izleyebileceğiniz oyunun biletleri passo’da.

Kundura Sahne’nin yapımcılığını üstlendiği ve Naz Erayda ve Kerem Kurdoğlu’nun birlikte yönettikleri “Geçen Gün” adlı oyun, Ocak ayında gösterimlerine devam ediyor. 8 Aralık Cuma akşamı prömiyerini yapan ve seyircinin alkışlarıyla karşılanan oyun, 13, 14, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde Kundura Sahne’de izleyebilirsiniz.

Endişe dolu bir sevgi hikâyesi

Kerem Kurdoğlu’nun yazdığı “Geçen Gün”, gündelik paranoya hallerimiz üzerine, ses, söz ve hareket parçalarından oluşuyor. Şehir ile iki kişi arasında geçen “endişe dolu bir sevgi hikâyesi”nin anlatıldığı oyunda, “Çoğunluk”, “Nefesim Kesilene Kadar”, “Rüzgarda Salınan Nilüfer” filmleriyle tanıdığımız oyuncu, yönetmen Esme Madra ile “Sivas”, “Cemil Şov”, “Karanlık Gece” filmlerinin oyuncusu Ozan Çelik rol alıyor. Oyunda ayrıca, şehir atıklarından ürettikleri enstrümanları ve özgün performanslarıyla son yılların en dikkat çeken müzik gruplarından Tophane Noise Band de, müzik ve sesle ikiliye eşlik ediyorlar.

Yorumlar (0)