Gezici Festival’in Ankara’daki gösterimleri sona erdi!

KÜLTÜR SANAT 03.12.2021, 11:21 03.12.2021, 14:22
Gezici Festival’in Ankara’daki gösterimleri sona erdi!

Ankara Sinema Derneği tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle 26. kez düzenlenen Gezici Festival, yolculuğunun ilk durağı Ankara’ya veda etti. Festival yolculuğuna Sinop ve Kastamonu’da devam edecek. Gezici Festival’in Ankara’daki bir haftalık sinema maratonu sinemaseverlerin yoğun ilgisi ve sinemacıların katılımıyla gerçekleşti.

Gezici Festival Ankara Günlüğü

Gezici Festival kapsamında Türkiye 2021, Kısa İyidir, Dünya Sineması ve Tuncel Kurtiz’in Sürgün Yılları bölümlerinde toplam 33 film izleyiciyle buluştu. Türkiye 2021 bölümünde yer alan filmlerin gösterimleri sonrasında gerçekleşen söyleşilerde izleyiciler ve film ekipleri bir araya geldi.

“İki Şafak Arasında” filminin yönetmen Selman Nacar ve filmin oyuncularından Yıldırım Şimşek, “Zuhal” filminin yönetmeni Nazlı Elif Durlu, oyuncular Serpil Gül ve Muttalip Müjdeci, “Okul Tıraşı” filminin yönetmeni Ferit Karahan, “Yaramaz Çocuklar” filminin yönetmeni Ahmet Necdet Çupur ve yardımcı yapımcısı İrem Akbal, “Kerr” filminin yönetmeni Tayfun Pirselimoğlu ve yapımcı Vildan Erşen, “Bembeyaz” filminin başrol oyuncusu Mert Fırat ve yapımcısı Berk Özdemir, “Anadolu Leoparı” filminin yönetmeni Emre Kayiş ile oyuncular İpek Türktan ve Koray Ergün, “Diyalog” filminin yönetmeni Ali Tansu Turhan, başrol oyuncuları Hare Sürel ile Ushan Çakır, filmin yapımcı ve senaristlerinden Burcu Uğuz, yardımcı yönetmen Osman Sarp Altay, filmin müziklerine imza atan Tuğçe Şenoğlu ve sanat yönetmeni Gizem Kâhya İyem Ankaralı izleyicilerle buluştu.

Yorumlar (0)