Gökhan Türkmen'in yaz konserlerinden ilki gerçekleşti

KÜLTÜR SANAT 26.06.2021, 13:28 26.06.2021, 13:31
Gökhan Türkmen'in yaz konserlerinden ilki gerçekleşti

Çıkardığı “7” adlı albümüyle listelere zirveden giriş yapan Gökhan Türkmen, yaz konserleri sersinin ilkini Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirdi.

Pandeminin ardından ilk konserini veren Gökhan Türkmen heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Aylar sonra sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Hepinizi çok özledik artık hep birlikteyiz” dedi. Konser başlar başlamaz yağmur yağmasına rağmen izleyicilerin keyifle eşlik ettiği konserde Gökhan Türkmen ve orkestrası GT Band “Derdim” şarkısıyla görkemli bir açılış yaptı

Yeni albümü 7’nin şarkılarının yanı sıra Lafügüzaf, Aşk Lazım, Çatı Katı gibi kült parçalarının da bulunduğu zengin repertuvarıyla izleyenleri coşturdu.

Gökhan Türkmen Yaz Konserleri serisi 26 Haziran Adana 01 Burda PGM Açık Hava Sahnesi, 21 Temmuz Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, 3 Ağustos Datça Açık Hava Tiyatrosu, 5 Ağustos Bodrum Antik Açık Hava Tiyatrosu, 6 Ağustos Marmaris Açık Hava Tiyatrosu, 17 Eylül Aydın The Bigone sahnesinde devam edecek.

Yorumlar (0)