Haluk Levent ve AHBAP’a, Yüksek İnsani Değerler Ödülü

KÜLTÜR SANAT 04.03.2021, 12:21
Haluk Levent ve AHBAP’a, Yüksek İnsani Değerler Ödülü

Üsküdar Üniversitesi Senatosu tarafından 24 altın değeri yaşatmak amacıyla kamuoyu tarafından alanında örnek olan kişi ve kurumlara verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, 6’ncı kez sahiplerini buldu.

Ödüllerden biri de sanatçı Haluk Levent’e takdim edildi. Üsküdar Üniversitesi Senatosu tarafından bireysel olarak başladığı sosyal sorumluluk çalışmalarına Ahbap Derneği çatısı altında devam eden sanatçı Haluk Levent’e ve bu bağlamda, yürütülen yardım çalışmalarıyla 7'den 77'e herkesin gönlünü fetheden sanatçı Haluk Levent'in kurduğu Ahbap Derneği’ne ödül verildi.

Yoğun programı nedeniyle törene katılamayan Haluk Levent adına ödülü AHBAP Derneği İstanbul Şehir Başkanı Buse Vurucu aldı. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, ödülle ilgili duygularını çektiği video ile paylaştı. Levent, mesajında “Üsküdar Üniversitesi'nin değerli öğretim üyeleri, öğrencileri ve gönül verenleri ve yöneticileri… Hepinize sevgilerimi sunuyorum. Hep bir koşuşturmacadayım. Bu ödül benim için anlamlı.   Çok teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)