Hayalimdeki Sahneler ‘Biz de Varız!’ diyor!

KÜLTÜR SANAT 22.12.2020, 11:54
Hayalimdeki Sahneler ‘Biz de Varız!’ diyor!

Yönetmen ve sanatçı Metin Akdemir’in yazıp yönettiği "Hayalimdeki Sahneler", yılın son gösterimini İstanbul Modern Sinema’nın Biz de Varız! seçkisinde yapıyor. Yavuz Özkan’ın yönettiği “İki Kadın” ile Atıf Yılmaz’ın “Dul Bir Kadın” ve “Kadının Adı Yok” filmlerinden yola çıkarak, Türkiye sinemasında görmezden gelinmiş kuir arzu temsillerinin peşine düşen belgesel, 23-25 Aralık tarihleri arasında istanbulmodern.org üzerinden çevrimiçi ve ücretsiz izlenebilecek.

Yönetmen ve sanatçı Metin Akdemir’in Atıf Yılmaz ve Yavuz Özkan’ın filmlerinden yola çıkarak Türkiye sinemasındaki kuir arzu temsillerini sorguladığı belgeseli “Hayalimdeki Sahneler”, yılın son gösterimini İstanbul Modern Sinema’nın Biz de Varız! seçkisinde yapıyor.

Küratörlüğünü Müge Turan’ın yaptığı ve yılın en çok konuşulan bağımsız yapıtlarını buluşturan Biz de Varız! programına seçilen “Hayalimdeki Sahneler”, 23-25 Aralık tarihlerinde istanbulmodern.org'da çevrimiçi ve ücretsiz gösterilecek. Seçki kapsamında gerçekleşecek ve film ekibinin katılacağı özel söyleşi ise, 24 Aralık Perşembe akşamı saat 21:00’de İstanbul Modern’in YouTube'da kanalında canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar (0)