"Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar" raflarda yerini aldı

KÜLTÜR SANAT 27.01.2021, 15:51 27.01.2021, 15:59
"Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar" raflarda yerini aldı

Fırat Çakır’ın yazdığı Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar Destek Yayınları’ndan çıktı. 

Sevdiklerimizle aramıza mesafe koymak zorunda kaldığımız, özgürlüklerimizin kısıtlandığı Covid-19 pandemisi boyunca yaşanan sağlık sorunlarının yanı sıra iletişim sorunları, işsizlik, gelecek korkusu gibi pek çok zorlukla mücadele etmek zorunda kaldık. Herkes için yıpratıcı bir süreç olan pandemi dışında depremler, fırtınalar, iklim değişikliğinin getirdiği sorunlar gibi doğa olayları da başka zorluklar olarak hayatımızda yerini aldı.

Peki, bu kadar yıpranmış fizik, zihin ve ruh ile ne yapacağız? Nasıl bir gelecek inşa edecek ve insanlara nasıl sarılacağız? Kaybetmek üzere olduğumuz gerçek kişiliğimizi tekrar nasıl kazanacağız? Dost ve arkadaş sohbetlerine, iş yemekleri ve aile ziyaretlerine nasıl başlayacağız? Herkesin öksüren, hapşıran insanlardan kaçmaya alıştığı bir süreçten normalleşme sürecine nasıl geçeceğiz?

Fırat Çakır yeni kitabı Herkes Saçını Okşayacak Bir Ele İhtiyaç Duyar’da işte tüm bu sorular üzerine düşünmemize ve mucize beklemek yerine mucize yaratmak için neler yapmamız gerektiğini anlamamıza olanak sağlayacak kapılar aralıyor.

Yorumlar (0)