Kara komedi “Otelde Cinayet” Duru Tiyatro'da

KÜLTÜR SANAT 24.01.2022, 14:33
Kara komedi “Otelde Cinayet” Duru Tiyatro'da

İhanetle ve cinayet planlarıyla örülü bir aşk üçgenini sahneye taşıyan kara komedi oyunu “Otelde Cinayet”, 29 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde sahnelenecek. Duru Tiyatro’nun yüksek tempolu yeni prodüksiyonu “Otelde Cinayet”te Ayumi Takano, Cem Yanılmaz ve Ali Dağhan Balaban birlikte rol alıyor.

Sam Bobrick ve Ron Clark’ın kaleme aldığı, Ekin Tunçay Turan’ın dilimize çevirdiği “Otelde Cinayet”, bol şamatalı bir komedi oyunu. Genel sanat yönetmenliğini Emre Kınay’ın üstlendiği oyunun yönetmen koltuğunda Cem Yanılmaz oturuyor. “Otelde Cinayet”te sahneyi Ayumi Takano, Cem Yanılmaz ve Ali Dağhan Balaban paylaşıyor.

Mitchell Lovell ve Arlene Miller birbirlerini deliler gibi seven bir çifttir. Ancak bir problem vardır: Arlene’nin kocası Paul Miller. İki sevgilinin Paul’ü ortadan kaldırmak için kurdukları cinayet planı, komik ve bir o kadar da karmaşık bir duruma dönüşecektir.

Yönetmen yardımcılığını Barış Ulusoy’un, reji asistanlığını Yağmur Arıkan’ın yaptığı “Otelde Cinayet”te ışık tasarımı Erkan Kalkan’ın, kostüm tasarımı Ezgi Özcan’ın, afiş tasarımı ise Ahmet Erdoğan’ın imzasını taşıyor.

İki perdelik “Otelde Cinayet” oyunu 29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı saat 20.00’de Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. Oyunun biletleri biletix.com ve biletinial.com adreslerinden temin edilebilir.

Yorumlar (0)