Kıvanç Sezer imzalı "8X8" Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde

KÜLTÜR SANAT 06.09.2023, 12:49 06.09.2023, 15:20
Kıvanç Sezer imzalı "8X8" Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde

“Babamın Kanatları” ve “Küçük Şeyler” filmleri ile seyircinin beğenisini kazanan Kıvanç Sezer’in yazıp yönettiği üçüncü filmi 8X8, bu sene 60’ıncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak. “Ulusal Uzun Metraj” kategorisinde yarışacak olan filmde sevilen oyuncular Alican Yücesoy, Ece Yüksel ve Halil Babür yer alıyor.

Prömiyerini, 54. Karlovy Vary Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde gerçekleştirmiş olan Küçük Şeyler ile tanınan Kıvanç Sezer’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği üçüncü uzun metraj filmi 8X8, 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “Ulusal Uzun Metraj” kategorisinde yarışmaya hak kazanan filmlerden biri oldu.

Küçük Şeyler filmindeki performansıyla 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu seçilen Alican Yücesoy’la; sevilen oyuncular Ece Yüksel ve Halil Babür’ü buluşturan 8X8; tatil için kiraladıkları evde ummadıkları bir sürprizle karşılaşan bir çiftin hesaplaşmalarına sahne oluyor. Prömiyerini Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapacak olan 8X8; izleyiciye ilişkiler üzerine düşünecek bolca malzeme sunuyor.

Yorumlar (0)