Lara Di Lara; “Ölmekten değil, üretememekten korkuyorum.”

KÜLTÜR SANAT 13.04.2021, 13:39 13.04.2021, 17:06
Lara Di Lara; “Ölmekten değil, üretememekten korkuyorum.”

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk”, Türkçe alternatif müziğin büyülü sesi Lara Di Lara’yı ağırladı.

Lara Di Lara, hem pandemi sürecinin kendisi için nasıl bir deneyim olduğunu hem de pandemide hayata geçirdiği yeni projelerini anlattı.

En son canlı konserini ekim ayında gerçekleştirdiğini anlatan Lara Di Lara; “Pandemi süreci içerisinde konser vermek çok farklı bir deneyimdi. Herkes birbirinden çok uzak, maskeli. Alkışlıyorlar ama beğendiler mi beğenmediler mi, mimiklerini yüzlerini görememek sahnedeyken çok tuhaf hissettiriyor.” sözleriyle ifade etti.

Pandemi sürecinde üretmeye hiç ara vermeden devam eden ve çok yakında sevilen rapçi Kamufle ile çıkaracakları yeni projelerinden de bahseden Di Lara, kendisini en çok besleyen şeyin üretmek olduğunun altını çizerken “ölmekten korkmuyorum ama bir gün üretemeyecek olduğumu düşünmek beni oldukça korkutuyor.” sözleriyle üretimin kendi hayatındaki önemini vurguladı.

Yorumlar (0)