Londra Caz Festivali'nde sahne alacaklar

KÜLTÜR SANAT 09.11.2020, 10:37 09.11.2020, 14:02
Londra Caz Festivali'nde sahne alacaklar

Dünyanın en prestijli ve uzun soluklu festivallerinden biri olan Londra Caz Festivali; 'Istanbul Psychedelic' konserleri kapsamında bu yıl ''BaBa ZuLa'', ''Moğollar'', ''İlhan Erşahin'' ve 2018 yılı Montreux Jazz Festival Talent Award sahibi ''Islandman''ı ağırlamaya hazırlanıyor.

İstanbul Kültür A.Ş. 'nin desteğiyle İstanbul'da farklı lokasyonlarda kaydedilen performanslar, 21 Kasım'da Londra Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek online etkinlikte izlenebilecek. Festival bu sene pandemi nedeniyle online platformlara taşındı. 

 Kariyerlerinin 55. yılını kutlayan Türkiye müzik tarihinin efsanevi gruplarından Moğollar'ın performansı, Aralık ayında yayınlanacak yeni albümlerinin de habercisi... Dünyaca ünlü Artone Studio'larında, direct - to - disc teknolojisiyle kaydedilen 'Anatolian Sun Pt. 1 & Pt. 2', grubun konser performanslarına en yakın kayıtları olma özelliğini taşıyor.

Herhangi bir düzenleme yapılmadan tek seferde ve tamamen canlı kaydedilen albüm, Gülbaba Records & Night Dreamer Records etiketiyle 11 Aralık'ta plak formatında ve dijital olarak yayınlanacak. 

Yorumlar (0)