Mehmet Teoman kitabı “Anılar saçılmış odaya, her yere” çıktı

KÜLTÜR SANAT 05.03.2021, 11:09 05.03.2021, 14:22
Mehmet Teoman kitabı “Anılar saçılmış odaya, her yere” çıktı

Mehmet Teoman’ın macera dolu renkli yaşamıyla, Türkiye’nin canlı eğlence tarihinin yanyana akıp gittiği nehir söyleşiyi Metin Solmaz yaptı. Mehmet Teoman sözünü sakınmıyor. Haylazlıklarını, maceralarını, aşklarını, mutluluklarını, acılarını, her şeyi açık açık anlatıyor. 

Ankara’dan Paris’e, İstanbul’dan Bodrum’a uzanan, dünyanın dört yanına dağılan hikayeleriyle renkli bir hayat onunki. Kitabı okurken bir yandan Mehmet Teoman’ı yakından tanıyacak, diğer yandan Türk pop müziğinin tarihine tanıklık edeceksiniz.

Bir ucunda motosiklet, gezginlik, macera, gece hayatı; bir diğer ucunda dervişlerden mafya babalarına, politikacılardan büyük patronlara bir aksiyon romanı gibi okuyacaksınız. Bir solukta bitecek. 

Bu kitap aynı zamanda içinden Nükhet Duru, Candan Erçetin, Ayşegül Aldinç, Neco, Neslihan Yargıcı, Timur Selçuk, Tanju Okan, Vedat Sakman, Zuhal Olcay, Seyyal Taner, Duygu Asena, Yıldırım Türker, Sezen Aksu, Tiraje Başaran, Doğan Canku, Ali Poyrazoğlu, Çetin Altan hatta Vehbi Koç geçen bir çeşit canlı Türkiye eğlence tarihi...

Yorumlar (0)