Murat Beşer ile “Yüz Yüze” Tuna Kiremitçi’yi ağırlıyor

KÜLTÜR SANAT 14.06.2022, 15:44
Murat Beşer ile “Yüz Yüze” Tuna Kiremitçi’yi ağırlıyor

Başarılı müzik yazarı ve DJ Murat Beşer’in ev sahipliğinde Yapı Kredi bomontiada The Populist’de gerçekleşecek “Yüz Yüze” sohbetlerin konuğu ünlü yazar Tuna Kiremitçi olacak. Edebiyat ve müzik dolu keyifli sohbet 3 Temmuz Pazar günü meraklılarını ağırlayacak.

Şehrin eğlence hayatına yön veren The Populist keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Deneyimli müzik yazarı ve DJ Murat Beşer, sanatın farklı disiplinlerinin yer alacağı “Yüz Yüze ” projesiyle müzikten edebiyata sevilen isimleri ağırlıyor. 3 Temmuz Pazar Günü Yapı Kredi bomontiada The Populist’de gerçekleşecek sohbetin ilk konuğu müzisyen, şair, yazar ve sinemacı Tuna Kiremitçi oluyor.

Okurlarla buluşan yeni polisiye romanı “Perinin Ölümü” ile edebiyatseverlerle bir araya gelmeye hazırlanan Kiremitçi, sevilen şarkılarını keman eşliğinde seslendirerek müzisyen kişiliğini eşsiz bir performansla dinleyicilerle buluşturacak. Müzik yazarı ve DJ Murat Beşer’in moderatörlüğünde gerçekleşecek müzikle dolu workshop’un ardından Murat Beşer pikapların başına geçerek 70-80-90’lı yılların eğlenceli hit parçalarından oluşan setini çalacak. 3 Temmuz Pazar Günü saat 15:00 – 16:30 saatlerinde gerçekleşecek “Yüz Yüze” edebiyat ve müzik dolu keyifli bir güne imza atacak.   

Yorumlar (0)